Doorgaan naar hoofdcontent

Thema: Pasen

 


We werkten rond het thema Pasen. Dit thema werd helaas een weekje ingekort door de paaspauze.
Toch probeerden we heel wat dingen aan bod te laten komen!

We maakten een paaswerkje en deden flink ons best om alles op tijd af te krijgen. 😅Zie hier het resultaat! Flinke werkers hé?! 👌


We oefenden om te spiegelen. 


Een doos eitjes bekijken van bovenzicht en dezelfde zoeken in zijaanzicht (en omgekeerd). Bij sommige lukte dit al heel goed!


Kuikentjes in onze klas! Wat fijn om die eens van dichtbij te bekijken!
We vierden ook nog de verjaardag van Lou en Amélie. 
Dikke proficiat lieve vriendjes. Hier nog enkele foto's van het feestje in de klas.
Populaire posts van deze blog

Welkom in de klas

De voorbije weken hebben we de klas, maar ook de vriendjes en de juf beter leren kennen. Eerst was alles wat onwennig en nieuw. Maar stilaan konden we in ieder hoekje snuisteren en snuffelen. Ook de klasafspraken werden duidelijk.  We winnen beetje bij beetje vertrouwen in elkaar... Onszelf zijn en ons goed voelen liggen hierbij aan de basis. Laat het schooljaar maar komen, we gaan er samen tegen aan!  We hadden ook al een jarige in onze klas! Jihane ben jij dat?! Jij lijkt wel een echte prinses! Gelukkige verjaardag! Onze buitenspeelnamiddag gaat door op maandagnamiddag! Geef gerust een fiets of step.

Schrijfdans voor het eerst!

Samen met juf Joke hebben we één keer om de drie weken schrijfdans.  In dit thema werkten we rond 'de vulkaan'. Eerst bewegingen in de ruimte, daarna op papier!

STRAPDAG

Wat is strapdag?! Dé dag waarop je eens je best doet om te voet (stappen) of per fiets (trappen) naar school te komen. En dit op een veilige manier!  De straat werd afgesloten voor het doorgaand verkeer en wij konden er eens volop fietsen! Leren starten en stoppen, slalom, ... kwamen aan bod!